Een weekje later dan verwacht – baby’s houden immers geen rekening met zoiets onbenulligs als een planning – is onze prachtige zoon Ian geboren. Het vakmanschap zit er al op jonge leeftijd in, want de kleine man is zelfs al mee geweest naar mijn atelier. 

Het gaat ontzettend goed met ons allemaal na de allernieuwste gezinsuitbreiding. Zó goed dat ik inmiddels weer ontzettend veel zin heb om aan het werk te gaan – en dat stiekem ook al ben. Want hoe lekker het ook is om thuis te keuvelen met een pasgeboren baby, het is ook heerlijk om weer met creatief werk bezig te zijn. Helemaal afscheid nemen van de Zwitsal-geur om me heen hoeft gelukkig niet: de kleine reist zo nu en dan lekker mee naar mijn werkplek.


 

Er is veel gebeurd sinds ik met zwangerschapsverlof ging. De tassen bij Hutspot vliegen de deur uit! Ik ben alweer druk bezig met nieuwe bestellingen voor deze conceptstore  ( in deze blog   lees je meer over deze toffe samenwerking).

Nog meer mooi nieuws: ik ga de grens over! In mijn favoriete winkelstraatje in Antwerpen, de Kloosterstraat, heb ik een nieuw verkooppunt: Content. Zoals ik al eerder schreef, heb ik absoluut niet de ambitie dat mijn tassen op iedere straathoek te koop zijn. Toch merk ik, ook sinds de samenwerking met Hutspot, dat er veel mensen zijn die een tas liever eerst in handen hebben vóórdat ze tot aanschaf over gaan. Het liefst lig ik in een stuk of drie mooie boetieks, die écht bij mij passen. Dus hierbij ook gelijk een oproep aan Nederlandse boetiek-eigenaren: zie jij een samenwerking wel zitten? Laat het me dan vooral weten!

De Antwerpse boetiek is niet mijn enige internationale avontuur. Ik heb opnieuw contact met het Italiaanse productiehuis voor de productie van een aantal nieuwe modellen.

En dan ook nog internationale belevenissen waar ik mijn eigen bank niet voor af hoefde te komen: het Britse mode-icoon Alexis Foreman die mijn tas droeg op de Fashion Week in Kopenhagen.

Hoe leuk is dat!

 

 

Stay tuned…

Liefs,

Yvette